Hotel Ambasador Bucuresti - 3 stele

Hotel Ambasador Bucuresti
Categoria hotelului: 3 ***
Camere: 212 camere
Adresa: Hotel Ambasador, Bucuresti, Romania - Bdul. Gral. Gheorghe Magheru nr. 8-10, Bucuresti - Sector 1
Tarife: Tarif de la 78 EUR. Tariful include toate taxele si micul dejun.
Telefon pentru rezervari: 0724 229 273

rezervare Hotel Ambasador Bucuresti
 

Hotel Ambasador Bucuresti - Descriere hotel
La numai 15 minute de cea mai importanta poarta aeriana a tarii, Aeroportul International Otopeni, si la numai 10 minute de Gara de Nord, Hotelul Ambasador este situat pe principala artera a Bucurestiului, in plin centru politic, administrativ, cultural si comercial. Hotelul Ambasador fondat in 1937, reprezinta un monument de arhitectura, fiind o constructie modernista din perioada interbelica, la data darii in folosinta fiind una din cele mai moderne din Europa.

Hotel Ambasador Bucuresti - Descriere camere
Toate camerele au in dotare: TV cu cablu, radio, mini-bar, telefon cu convorbiri interne si internationale, iar un numar de 90 de camere au aer conditionat.

Hotel Ambasador Bucuresti - Facilitati La parterul hotelului se afla un cochet bar de zi, diverse magazine si un modern casino.
La primul etaj, veti gasi restaurantul iar in sezonul estival este deschisa si terasa hotelului.
Pentru diverse actiuni, evenimente si conferinte, hotelul dispune de 2 sali de tratative cu capacitati de 20, respectiv 70 de locuri, echipate cu flipchart, video si retro proiector, sonorizare si aer conditionat. Daca doriti sa va relaxati la sauna, masaj, fitness sau sa mergeti la un salon de frumusete, nu trebuie sa parasiti hotelul, veti gasi totul aici.

Restaurant
Restaurantul Ambasador, cu o capacitate de 50 de locuri, ofera clientilor prin servicii impecabile, o diversitate de preparate din bucataria romaneasca si internationala, vinuri de vinoteca si bauturi fine.
De la terasa restaurantului, ce are o capacitate de 25 de locuri, puteti admira o priveliste incantatoare a bulevardului.

Servicii cu plata
telefonie interna si internationala;
servicii de fax, xerox, conectare internat, printare;
spalatorie - curatatorie;
sauna - masaj - fitness;
coafura - frizerie - manechiura - pedichiura;
sali de conferinte;
room service 24 ore;
parcare.

Servicii fara plata
informatii;
pastrarea obiectelor de valoare in seiful hotelului;
rezervari de bilete pentru mijloace de transport, spectacole, restaurante;
transport bagaje.


Link-uri utile
Detalii Hotel Ambasador Bucuresti

Alte hoteluri de 3 stele

Utile in Bucuresti

Diverse

Organizarea cu succes a evenimentelor de tipul Corporate, Organizare Nunti/ Botezuri, Organizare Cocktail-uri cere planificarea cu atentie si multa munca. Poate considerati ca veti economisi bani daca incercati sa le organizati in regie proprie, dar timpul alocat acestei activitati v-ar distrage de la activitatile dumneavoastra uzuale.

TOP HOTEL BUCURESTI

Rezervari hotel Romania