Hotel CROWNE PLAZA - 5 stele

Categoria hotelului: 5*****
Camere: 164 de camere
Adresa: Hotel Crowne Plaza, Bucuresti, Romania - Blvd Poligrafiei nr.1, Sector 1
Tarife:
Telefon: 021.301.04.75

rezervare hotel Crowne Plaza
 

Hotel Crowne Plaza - Descriere hotel
Hotelul Crowne Plaza este perfect situat intre centrul orasului (cinci minute) si aeroportul international (15 minute), intr-o zona verde si curata. Hotelul este situat in mod convenient aproape de Centrul Romexpo, World Trade Plaza, parcul Herastrau si Muzeul Satului. Zonele pentru cumparaturi, cele culturale si financiare sunt usor accesibile.

Hotel Crowne Plaza - Descriere camere
Crowne Plaza Flora are trei etaje cu 164 camere dotate cu aer conditionat si decorate in stil contemporan. Hotelul asigura camere pentru nefumatori si o camera pentru persoane cu handicap. Aproape toate camerele au balcon si privelisti incantatoare.

Hotel Crowne Plaza - Facilitati
Puteti alege intre mai multe specialitati in cazul in care luati cina la Crowne Plaza. Restaurantul Braserie cu bufete ofera diferite tipuri de salate, aperitive, feluri principale, deserturi si specialitati, specialitati noi si sofisticate: arome excelente, cea mai buna servire si o atmosfera relaxanta. Hotelul ofera 11 sali de conferinta pentru pana la 200 de delegati si facilitati pentru evenimente, afaceri sau receptii.
Clubul ofera mic dejun, fructe si bauturi pe durata zilei si cockteiluri seara. O gama variata de ziare locale si internationale va sta la dispozitie. Va puteti relaxa pe o canapea ascultand CDul favorit sau vizionand un film la un televizor cu ecran mare.

Link-uri utile
Detalii Hotel Crowne Plaza

Alte hoteluri de 5 stele:

Hotel Howard Johnson
Hotel Intercontinental
Hotel Athene Palace Hilton
Hotel Capsa
Hotel Carol Parc

Utile in Bucuresti

Diverse

Organizarea cu succes a evenimentelor de tipul Corporate, Organizare Nunti/ Botezuri, Organizare Cocktail-uri cere planificarea cu atentie si multa munca. Poate considerati ca veti economisi bani daca incercati sa le organizati in regie proprie, dar timpul alocat acestei activitati v-ar distrage de la activitatile dumneavoastra uzuale.

TOP HOTEL BUCURESTI

Rezervari hotel Romania