Hotel HOWARD JOHNSON - 5 stele

hotel Howard Johnson
Categoria hotelului: 5*****
Camere: 285 de camere si apartamente
Adresa: Hotel Howard Johnson, Bucuresti, Romania - Calea Dorobantilor 5-7, Sector 1
Tarife: Camera Deluxe: single - 191 euro, dubla - 211 euro. Home Office: single - 236 euro, dubla - 256 euro.
Telefon: 021.301.04.75

hotel Howard Johnson 5 stele Bucuresti
 

Hotel Howard Johnson - Descriere hotel
Hotelul Howard Johnson Grand Plaza este situat in centrul orasului, la intersectia Bulevardelor Dorobanti, Dacia si strada Eminescu, dominand intreaga capitala si oferind oaspetilor o panorama uluitoare. Se afla in imediata vecinatate a celor mai apreciate magazine, restaurante si cluburi si a celor mai importante obiective turistice ale capitalei. Clasat ca hotel Deluxe, Howard Johnson Grand Plaza este produsul a trei ani de renovare completa a fostului hotel Dorobanti. Hotelul a fost intotdeauna un loc de intalnire pentru calatorii in interes de afaceri romani si straini, care au gasit in aceasta locatie un beneficiu major, ce le permite sa fie aproape de toate informatiile si facilitatile necesare.

Hotel Howard Johnson - Descriere camere
Design-ul camerelor este concentrat pe crearea unei atmosfere relaxante, care ofera calatorului in interes de afaceri mult dorita stare de bine si confort la cele mai inalte standarde. Room service 24h, aer conditionat reglabil, alarme, cosmetice de baie, spalatorie si curatatorie, parcare interioara securizata, securizarea bagajelor, acces High Speed la internet, minibar, Pay TV si televiziune prin satelit, seif in camera si la receptie, servicii de transport, telefon cu alarma, incuietori electronice. Camerele home-office ofera toate serviciile celor de luxe, plus: acces la internet gratuit, filtru de cafea, utilitati extra, ziare zilnice tratament VIP, atentie de bun venit. Fiecare camera are un aspect modern, decorata fiind intr-un mod individual pentru a oferi o experienta unica invitatilor.

Link-uri utile
Detalii Hotel Howard Johnson

Alte hoteluri de 5 stele:

Hotel Athene Palace Hilton
Hotel Intercontinental
Hotel Crowne Plaza
Hotel Capsa
Hotel Carol Parc

Utile in Bucuresti

Diverse

Organizarea cu succes a evenimentelor de tipul Corporate, Organizare Nunti/ Botezuri, Organizare Cocktail-uri cere planificarea cu atentie si multa munca. Poate considerati ca veti economisi bani daca incercati sa le organizati in regie proprie, dar timpul alocat acestei activitati v-ar distrage de la activitatile dumneavoastra uzuale.

TOP HOTEL BUCURESTI

Rezervari hotel Romania