Hotel Andy Bucuresti - 3 stele

Hotel Andy Bucuresti
Categoria hotelului: 3 ***
Camere: 51 camere
Adresa: Hotel Andy, Bucuresti, Romania, str.Witing nr.2, Bucuresti - Sector 1
Tarife: Tarif de la 77 euro. Tariful include taxe si micul dejun.
Telefon pentru rezervari: 0724 229 273

rezervare Hotel Andy Bucuresti
 

Hotel Andy Bucuresti - Descriere hotel
Situat in Bucuresti, langa Gara de Nord, cu acces direct catre toate zonele capitalei, Hotel Andy din Bucuresti, inaugurat la data de 1 martie 2007, pune la dispozitia clientilor 51 de camere dotate si mobilate ultramodern.

Hotel Andy Bucuresti - Descriere camere
Camerele dispun de urmatoarele facilitati: * cablu TV prin satelit * internet * conectare automata a convorbirilor interne si internationale * mini bar * camere pentru nefumatori * servicii de curatenie zilnice * servicii de receptie (desteptare la ora fixa, anuntare evenimente)

Hotel Andy Bucuresti - Facilitati
Hotelul dispune de urmatoarele servicii: acces internet, telefon cu acces direct international, seif, room-service. Restaurantul cu peste 100 de locuri, serveste non-stop mic dejun, pranz si cina "a la carte" oferindu-va specialitati din bucataria romaneasca si internationala. Pentru relaxare si recreere Andy Hotel pune la dispozitie servicii de cazino, masaj, sauna si jacuzzi.

Link-uri utile
Detalii Hotel Andy Bucuresti

Alte hoteluri de 3 stele

Utile in Bucuresti

Diverse

Organizarea cu succes a evenimentelor de tipul Corporate, Organizare Nunti/ Botezuri, Organizare Cocktail-uri cere planificarea cu atentie si multa munca. Poate considerati ca veti economisi bani daca incercati sa le organizati in regie proprie, dar timpul alocat acestei activitati v-ar distrage de la activitatile dumneavoastra uzuale.

TOP HOTEL BUCURESTI

Rezervari hotel Romania