Hotel Armonia Bucuresti - 4 stele

Hotel Armonia Bucuresti
Categoria hotelului: 4****
Camere: 5 single, 3 double, 23 matrimoniale
Adresa: Hotel Armonia, Bucuresti, Romania - Calea Mosilor nr.112, Bucuresti - Sector 1
Tarife:
Telefon pentru rezervari: 0724 229 273

rezervare hotel Armonia Bucuresti
 

Hotel Armonia Bucuresti - Descriere hotel
Conceput si construit din temelii in stil european, cu scopul de a egala in confort si siguranta orice hotel de 4 stele din Madrid, Roma sau Londra, Hotelul ARMONIA din Bucuresti este preferat de oamenii de afaceri si de persoanele obisnuite cu cel mai distins confort fiind situat in inima capitalei, la 400 de metri de Piata Universitatii, centrul geografic al orasului.

Hotel Armonia Bucuresti - Descriere camere
Hotelul Armonia ofera 31 de camere (23 duble matrimoniale, 5 individuale si 3 cu doua paturi), cu sistem de climatizare reglabil individual si dotate cu cele mai moderne detalii de confort si siguranta: internet si televiziune prin cablu, minibar, seif, acces cu inchidere electronica, telefon international, jacuzzi, etc.

Hotel Armonia Bucuresti - Facilitati La parter, clientii dispun de bar, resturant, terasa de vara, sala de conferinte si intalniri de afaceri precum si Agentie de Voiaj proprie pentru a va organiza in mod personalizat necesitatile de deplasare si cazare in intreaga tara. La subsol, un garaj amplu si, peste tot, serviciul atent al unui personal entuziast, de inalta tinuta profesionala, amabil, educat si primitor, dupa cele mai nobile traditii ale tarii.

Link-uri utile
Detalii Hotel Armonia Bucuresti

Alte hoteluri de 4 stele

Utile in Bucuresti

Diverse

Organizarea cu succes a evenimentelor de tipul Corporate, Organizare Nunti/ Botezuri, Organizare Cocktail-uri cere planificarea cu atentie si multa munca. Poate considerati ca veti economisi bani daca incercati sa le organizati in regie proprie, dar timpul alocat acestei activitati v-ar distrage de la activitatile dumneavoastra uzuale.

TOP HOTEL BUCURESTI

Rezervari hotel Romania