Hotel Charter Otopeni Bucuresti - 3 stele

Hotel Charter Otopeni Bucuresti
Categoria hotelului: 3 ***
Camere: 21 de camere
Adresa: Hotel Charter Otopeni, Bucuresti-Otopeni, Romania - Drumul Odaii 1D, Otopeni
Tarife: Tarif de la 45 EUR. Tariful include TVA si taxa locala. Mic dejun optional 6 EUR/persoana.
Telefon pentru rezervari: 0724 229 273

rezervare Hotel Charter Otopeni Bucuresti
 

Hotel Charter Otopeni Bucuresti - Descriere hotel
Hotelul Charter a fost inaugurat in Iulie 2006 si este situat in partea de nord a orasului, la 4 km. de Aeroportul International Otopeni, pe DN1, pe sensul de mers inspre Bucuresti si la 5 km. de centrul expozitional Romexpo.

Hotel Charter Otopeni Bucuresti - Descriere camere
Toate camerele au balcon, sunt dotate cu yale cu acces prin card, aer conditionat, televizor cu ecran plat, minibar bine dotat, birou de lucru cu linie telefonica directa si port pentru fax si internet, uscator de par, etc
Hotelul are in compunere CAMERE DUBLE cu pat matrimonial, APARTAMENTE JUNIOR (45 mp.) cu zona de living cu fotolii, canapele de piele si masuta de cafea, pat king size, jacuzzi, APARTAMENTE KING (in jur de 60 mp), cu zona living, pat king size, 2 paturi single, jacuzzi, etc.

Hotel Charter Otopeni Bucuresti - Facilitati
Program flexibil de intrare si eliberare a camerei, Restaurant cu mancare romaneasca si internationala si mic dejun de tip bufet suedez, Terasa, Bar, Facilitati pentru intalniri de afaceri, Rent-A-Car, Fax, Copiator, Room Service, Servicii de curatatorie, spalatorie, parcare gratuita, etc.

Link-uri utile
Detalii Hotel Charter Otopeni Bucuresti

Alte hoteluri de 3 stele

Utile in Bucuresti

Diverse

Organizarea cu succes a evenimentelor de tipul Corporate, Organizare Nunti/ Botezuri, Organizare Cocktail-uri cere planificarea cu atentie si multa munca. Poate considerati ca veti economisi bani daca incercati sa le organizati in regie proprie, dar timpul alocat acestei activitati v-ar distrage de la activitatile dumneavoastra uzuale.

TOP HOTEL BUCURESTI

Rezervari hotel Romania