Hotel Confort Otopeni Bucuresti - 3 stele

Hotel Confort Otopeni Bucuresti
Categoria hotelului: 3 ***
Camere: 150 camere (single, duble si apartamente)
Adresa: Hotel Confort, Bucuresti - Otopeni, Romania - Calea Bucuresti, nr. 255, Otopeni
Tarife: Tarife de la 55 euro. Tarifele includ taxe, micul dejun este optional 7 euro/persoana.
Telefon pentru rezervari: 0724 229 273

rezervare Hotel Confort Ototpeni Bucuresti
 

Hotel Confort Otopeni Bucuresti - Descriere hotel
Hotelul este amplasat in vecinatatea Aeroportului International Otopeni, pe DN 1 (E60). Intr-o atmosfera intima si relaxanta, hotelul este dotat cu toate facilitatile pentru calatoriile de afaceri, precum si pentru organizarea de evenimente locale si internationale.

Hotel Confort Otopeni Bucuresti - Descriere camere
Toate camerele sunt incapatoare si confortabile si dispun de: acces internet, minibar, televiziune prin cablu, linie telefonoica internationala, oferind confort si eficienta maxima pentru oamenii de afaceri. Acestia isi pot pot prelungi astfel activitatea de peste zi fie in camera, fie in Business Corner.

Hotel Confort Otopeni Bucuresti - Facilitati Hotelul pune la dispozitia clientilor 2 restaurante (un restaurant cu specific international si un restaurant rustic cu gradina de vara), bar de zi, sala de fitness si un centru de conferinte (4 sali) ce poate gazdui pana la 300 de persoane.
Hotel Confort asigura transport gratuit la/de la Aeroportul Otopeni.

Link-uri utile
Detalii Hotel Confort Otopeni Bucuresti

Alte hoteluri de 3 stele

Utile in Bucuresti

Diverse

Organizarea cu succes a evenimentelor de tipul Corporate, Organizare Nunti/ Botezuri, Organizare Cocktail-uri cere planificarea cu atentie si multa munca. Poate considerati ca veti economisi bani daca incercati sa le organizati in regie proprie, dar timpul alocat acestei activitati v-ar distrage de la activitatile dumneavoastra uzuale.

TOP HOTEL BUCURESTI

Rezervari hotel Romania