Hotel Denisa Bucuresti - 3 stele

Hotel Denisa Bucuresti
Categoria hotelului: 3 ***
Camere: 35 de camere
Adresa: Hotel Denisa, Bucuresti-Otopeni, Romania - Str. Drumul Garii, nr 62, Otopeni
Tarife: Single/Dubla - 49 euro. Tariful include toate taxele, micul dejun este optional, in valoare de 5 euro/persoana.
Telefon pentru rezervari: 0724 229 273

rezervare Hotel Denisa Bucuresti
 

Hotel Denisa Bucuresti - Descriere hotel
Modern, elegant si discret, Hotelul Denisa va asteapta cu drag in localitatea Otopeni, la 5 minute de Aeroportul International Henri Coanda Otopeni. Imbinand perfect ospitalitatea traditionala cu o servire ireprosabila, este alegerea ideala in orice anotimp, atat pentru o calatorie de afaceri, cat si pentru turism.

Hotel Denisa Bucuresti - Facilitati
Hotelul Denisa *** vine inaintea clientilor si partenerilor Dumneavoastra cu un Restaurant International cu o capacitate de 100 locuri, bar de zi pentru 20 de persoane, cu un restaurant rustic Casa Esanu cu o capacitate de 150 locuri, cu o Crama cu o capacitate de 20 locuri si o terasa in aer liber unde pot servi un business lunch, o cina romantica sau o masa intre prieteni din variatele meniuri, completate de servicii ireprosabile. Hotelul Denisa *** detine un centru de conferinta cu o capacitate de 100 de locuri, dotat cu tot ce este necesar pentru ca afacerea Dumneavoastra sa prinda contur, iar cursurile de specializare si receptiile sa se poata desfasura in cele mai bune conditii.

Link-uri utile
Detalii Hotel Denisa Bucuresti

Alte hoteluri de 3 stele

Utile in Bucuresti

Diverse

Organizarea cu succes a evenimentelor de tipul Corporate, Organizare Nunti/ Botezuri, Organizare Cocktail-uri cere planificarea cu atentie si multa munca. Poate considerati ca veti economisi bani daca incercati sa le organizati in regie proprie, dar timpul alocat acestei activitati v-ar distrage de la activitatile dumneavoastra uzuale.

TOP HOTEL BUCURESTI

Rezervari hotel Romania