Hotel Duke Bucuresti - 3 stele

Hotel Duke Bucuresti
Categoria hotelului: 3 ***
Camere: 38 camere
Adresa: Hotel Duke Bucuresti, Romania - Blvd.Dacia nr.33, Bucuresti - Sector 1
Tarife: Tarif de la 120euro/single/noapte. Micul dejun si taxe incluse.
Telefon pentru rezervari: 0724 229 273

rezervare Hotel Duke Bucuresti
 

Hotel Duke Bucuresti - Descriere hotel
HOTELUL DUKE - constructie noua, cu o arhitectura moderna, dat in folosinta in iunie 2002 - este amplasat in zona ultracentrala a Capitalei, Piata Romana, in apropierea a numeroase obiective cu caracter social, economic si cultural. Eleganta, rafinamentul si profesionalismul serviciilor oferite garanteaza un sejur ireprosabil celor mai exigente gusturi. Este dotat cu toate facilitatile moderne necesare, atat turismului de afaceri, cat si celui de vacanta. Alegerea perfecta pentru a te simti ca un DUCE !

Hotel Duke Bucuresti - Descriere camere
High-Speed Internet in tot hotelul, cablu TV, telefon direct in camere si in baie, cosmetice de inalta calitate, uscator de par, mini bar cu o gama larga de produse, control acces cu card, aer conditionat, seif in fiecare camera, serviciu receptie: 24 de ore, spalat si curatat chimic, transfer auto la / de la aeroport, rent-a-car, servicii de curierat, "business corner" cu acces internet gratuit, supraveghere video in spatiile publice, detectoare de fum in toate locatiile, camera bagaje, parcare

Hotel Duke Bucuresti - Facilitati
receptia deschisa 24 de ore din 24
room service
spalat si curatat chimic
posibilitate transfer la/de la aeroport
inchirieri autoturisme
posta si expediere ornamente florale
internet si e-mai


Link-uri utile
Detalii Hotel Duke Bucuresti

Alte hoteluri de 3 stele

Utile in Bucuresti

Diverse

Organizarea cu succes a evenimentelor de tipul Corporate, Organizare Nunti/ Botezuri, Organizare Cocktail-uri cere planificarea cu atentie si multa munca. Poate considerati ca veti economisi bani daca incercati sa le organizati in regie proprie, dar timpul alocat acestei activitati v-ar distrage de la activitatile dumneavoastra uzuale.

TOP HOTEL BUCURESTI

Rezervari hotel Romania