Hotel El Greco Bucuresti - 4 stele

Hotel Stil Bucuresti
Categoria hotelului: 4****
Camere: 16 camere
Adresa: Hotel El Greco Bucuresti,Str. Jean Louis Calderon 16, Bucuresti, Romania, Bucuresti - Sector 1
Tarife: De la 108euro/single/noapte (micul dejun si taxe incluse)
Telefon pentru rezervari: 0724 229 273

rezervare hotel El Greco Bucuresti
 

Hotel El Greco Bucuresti - Descriere hotel
Intre bulevardul Carol I si strada I.C. Rosetti s-au inaugurat recent hotelul El Greco si restaurantul Rodon, un univers grecesc recreat intr-un spatiu intim in inima Bucurestiului grabit. Situate pe strada Jean Louis Calderon la numarul 16 (colt cu strada Dianei), hotelul si restaurantul ofera tuturor celor dornici de nou o incursiune in lumea cochetului, a elegantei si a experientelor culinare rafinate. Azi imobilul este considerat a fi unul dintre monumentele arhitectonice reprezentative ale municipiului Bucuresti, ce evoca spiritul estetic cu influente frantuzesti al sfarsitului de secol 19. Cladirea construita in 1896, a fost proiectata de arhitectul R.D. Nedelescu in stilul eclectic academic si multumita restaurarii meticuloase incanta si azi privitorul cu bogatia de ancadramente exterioare si interioare.

Hotel El Greco Bucuresti - Descriere camere
Hotel EL GRECO se mandreste cu 14 camere si 2 apartamente de lux demne de cele 4 stele acordate, dotate cu usi rezistente la incendii, Acces Internet de mare viteza, Aer conditionat, Incalzire centralizata, TV cu programe satelit, Mini-Bar.

Hotel El Greco Bucuresti - Facilitati Parcare pazita, curatatorie, seif, casa de schimb valutar, inchirieri masini, fax, acces animale, camera de bagaje.

Link-uri utile
Detalii Hotel El Greco Bucuresti

Alte hoteluri de 4 stele

Utile in Bucuresti

Diverse

Organizarea cu succes a evenimentelor de tipul Corporate, Organizare Nunti/ Botezuri, Organizare Cocktail-uri cere planificarea cu atentie si multa munca. Poate considerati ca veti economisi bani daca incercati sa le organizati in regie proprie, dar timpul alocat acestei activitati v-ar distrage de la activitatile dumneavoastra uzuale.

TOP HOTEL BUCURESTI

Rezervari hotel Romania