Hotel Golden Tulip Bucuresti - 4 stele

Hotel Golden Tulip Bucuresti
Categoria hotelului: 4*****
Camere: 82 de camere
Adresa: Hotel Golden Tulip, Bucuresti, Romania - Calea Victoriei 166, Bucuresti - Sector 1
Tarife: Tarife de la 102 euro. Tarifele includ TVA si micul dejun, nu includ taxa de oras 3%. Nota:Tarifele pot suferi modificari in perioadele de targ.
Telefon pentru rezervari: 0724 229 273

rezervare hotel Golden Tulip Bucuresti
 

Hotel Golden Tulip Bucuresti - Descriere hotel
Cauti un hotel care sa-ti ofere confort, sa fie convenabil si perfect localizat. Fie ca esti doar in vizita sau in interes de afaceri, Golden Tulip Bucuresti iti ureaza 'Bun venit' in micul Paris si te intampina cu un hotel potrivit nevoilor tale.
Situat in inima Bucurestiului, hotelul are drept priveliste Calea Victoriei ce ofera imagini minunate in timpul noptii. Hotelul este usor accesibil datorita celor doua strazi principale (Calea Victoriei si Bulevardul Dacia). Aeroportul International Otopeni este la 10 km distanta.

Hotel Golden Tulip Bucuresti - Descriere camere
Internet gratuit, birou, 2 telefoane in fiecare camere, minibar, TV prin satelit, Pay TV, seif, aer conditionat.

Link-uri utile
Detalii Hotel Golden Tulip Bucuresti

Alte hoteluri de 4 stele

Utile in Bucuresti

Diverse

Organizarea cu succes a evenimentelor de tipul Corporate, Organizare Nunti/ Botezuri, Organizare Cocktail-uri cere planificarea cu atentie si multa munca. Poate considerati ca veti economisi bani daca incercati sa le organizati in regie proprie, dar timpul alocat acestei activitati v-ar distrage de la activitatile dumneavoastra uzuale.

TOP HOTEL BUCURESTI

Rezervari hotel Romania