Hotel Majestic Bucuresti - 4 stele

Hotel Majestic Bucuresti
Categoria hotelului: 4*****
Camere: 111 camere
Adresa: Hotel Ramada Majestic, Calea Victoriei 38-40, Sector 1, Bucuresti, Romania, Bucuresti - Sector 1
Tarife: Tarife de la 115 EUR. Tarifele includ TVA si micul dejun, nu includ taxa de oras 3%.
Telefon pentru rezervari: 0724 229 273

rezervare hotel Tulip Inn Bucuresti
 

Hotel Majestic Bucuresti - Descriere hotel
Hotelul Ramada Majestic Bucharest este localizat la Km “0” al Bucurestiului, in centrul comercial, financiar si cultural al Bucurestiului, langa “Piata Universitatii”, considerata “inima Bucurestiului”, pe Calea Victoriei, una dintre cele mai vechi strazi principale din Bucuresti, locatie a multe institutii importante si monumente.

Hotel Majestic Bucuresti - Descriere camere
Aer conditionat, mini bar, mini safe, telefon - linie internationala, TV color conectat la antena satelit, sistem PAY-TV, acces Internet de mare viteza gratuit, avertizor de fum, accesorii baie, uscator de par, cafetiera si presa pentru pantaloni in unele camere. Executive Suite Spatii de cazare de lux, dispuse pe doua etaje, cu scara interioara, avand facilitati speciale: cafetiera cu dotarile aferente, posibilitatea de a servi micul dejun in camera, la cerere, gratuit, cadouri de intampinare, ziar gratuit livrat dimineata la camera, acces gratuit la Wellness Club (Piscina, Fitness Centre, Sauna), acces Internet de mare viteza gratuit, acces gratuit la Business Centre / sau posibilitatea de a utiliza computerul hotelului in una din salile de conferinta disponibile ale hotelului, presa de pantaloni, halat de baie si papuci.

Hotel Majestic - Facilitati
Centrul de Conferinte Majestic ofera conditii profesionale de desfasurare a tuturor tipurilor de evenimente: Sali de Conferinte cu capacitate de pana la 150 locuri decorate si dotate tehnic pentru a satisface cerintele celor mai exigenti clienti:
* Videoproiector & Retroproiector
* Flipchart & Ecran
* Instalatie de Sonorizare & Instalatie de Traducere Simultana
* I.S.D.N., facilitati Videoconferinta
* Acces Internet de mare viteza gratuit – conexiune prin cablu si wireless
* Computere, laptop
* Plasma TV & DVD player
In cadrul Business Center clientii vor beneficia de o atmosfera placuta si de toate facilitatile de birotica necesare: Copiator, Computere cu Conexiune Internet, Imprimante si servicii de asistenta profesionale.

Link-uri utile
Detalii Hotel Majestic Bucuresti

Alte hoteluri de 4 stele

Utile in Bucuresti

Diverse

Organizarea cu succes a evenimentelor de tipul Corporate, Organizare Nunti/ Botezuri, Organizare Cocktail-uri cere planificarea cu atentie si multa munca. Poate considerati ca veti economisi bani daca incercati sa le organizati in regie proprie, dar timpul alocat acestei activitati v-ar distrage de la activitatile dumneavoastra uzuale.

TOP HOTEL BUCURESTI

Rezervari hotel Romania