Hotel Opera Bucuresti - 3 stele

Hotel Opera Bucuresti
Categoria hotelului: 3 ***
Camere: 33 de camere
Adresa: Hotel Opera, Bucuresti, Romania - Strada Brezoianu nr.37, Bucuresti - Sector 1
Tarife: Tarife de la 79 EUR. Tarifele includ toate taxele si micul dejun.
Telefon pentru rezervari: 0724 229 273

rezervare hotel Opera Bucuresti
 

Hotel Opera Bucuresti - Descriere hotel
Chiar daca sosesti in Bucuresti cu afaceri sau pentru o vacanta, atunci cand este vorba de odihna si trebuie sa alegi un hotel, este posibil sa-ti doresti o atmosfera intima si revigoranta. Pe scurt, ai vrea sa te simti ca acasa si nu sa fii doar un numar. Dorinta ta se poate adeveri foarte usor daca alegi sa stai la hotelul Opera, unul dintre hotelurile stilate din Bucuresti. Redeschis in decembrie 2002, localizat perfect in centrul zonei culturale si de afaceri a Bucurestiului, zona totodata linistita, hotelul Opera iti ureaza "Bine ai venit!" intr-o atmosfera calda si placuta.

Picturi vechi reprezentand Bucurestiul la inceputul secolului trecut, obiecte din argint, china, portelan dau o nota distinctiva fiecarei camere. Culorile calde si calitatea serviciilor personalizate fac din Hotel Opera un hotel executiv de afaceri unic ce combina intr-o armonie perfecta farmecul secolului XX cu standardele si confortul zilelor noastre.

Hotel Opera Bucuresti - Descriere camere
Toate camerele au aer conditionat, dus sau cada, uscator de par, Tv prin cablu si satelit, acces la internet, mini-bar, telefon international, filtru de cafea si facilitati pentru persoanele cu handicap in camerele speciale.

Hotel Opera Bucuresti - Facilitati Alte servicii: bar,parcare, receptii si seminarii, terasa de vara, serviciu de camera, spalatorie si curatatorie, inchirieri masini, transfer la aeroport, seif, posta.

Link-uri utile
Detalii Hotel Opera Bucuresti

Alte hoteluri de 3 stele

Utile in Bucuresti

Diverse

Organizarea cu succes a evenimentelor de tipul Corporate, Organizare Nunti/ Botezuri, Organizare Cocktail-uri cere planificarea cu atentie si multa munca. Poate considerati ca veti economisi bani daca incercati sa le organizati in regie proprie, dar timpul alocat acestei activitati v-ar distrage de la activitatile dumneavoastra uzuale.

TOP HOTEL BUCURESTI

Rezervari hotel Romania