Hotel Ramada Nord - 4 stele

hotel Ramada Nord Bucuresti
Categoria hotelului: 4****
Camere: 134 de camere
Adresa: Hotel Ramada Nord, Bucuresti, Romania - Strada Daniel Danielopolu nr 44A, Bucuresti - Sector 1
Tarife: Tarif de la 471 RON. Tarifele includ toate taxele si micul dejun.
Telefon pentru rezervari: 0724 229 273

rezervare hotel Ramada Nord
 

Hotel Ramada Nord - Descriere hotel
Hotelul Ramada Bucharest North este un hotel clasic, situat in zona rezidentiala de nord a orasului; la numai 10 minute de aeroportul International Henri Coanda Otopeni si doar 7 minute de centrul orasului.
Ramada este un cuvant de provenienta spaniola ce inseamna 'loc linistit la umbra'. Noi cei care lucram la Ramada stim ca reprezinta chiar mai mult: un amestec rafinat de confort si accesibilitate, de clasic si modern, de impunere a stilului relaxat si pentru calatoriile de afaceri.

Hotel Ramada Nord - Descriere camere
Ramada Bucuresti Nord are 3 tipuri de camere standard denumite in functie de marimea patului: camere king cu pat matrimonial, camere twin, cu pat dublu, si camere queen, cu pat pentru o persoana. Pe langa un mobilier clasic si bai amenajate dupa cele mai inalte standarde, camerele mai au in dotare seif de marimea unui laptop, telefon direct, conexiune la internet de mare viteza, TV LCD, cablu TV cu 59 de programe, mini bar si uscator de par.

Hotel Ramada Nord - Facilitati
Parcare subterana, conexiune de mare viteza la internet in toate camerele si spatiile publice, transfer de la si catre aeroport, 24 de ore room service, business center dotat cu computer, club de sanatate cu sala de fitness, sauna si masaj.
De asemenea hotelul dispune de Restaurantul Allegro, cu specific mediteranean-international, Orange Bar & Lounge si Terasa Orange Garden.

Link-uri utile
Detalii Hotel Ramada Nord

Alte hoteluri de 4 stele

Utile in Bucuresti

Diverse

Organizarea cu succes a evenimentelor de tipul Corporate, Organizare Nunti/ Botezuri, Organizare Cocktail-uri cere planificarea cu atentie si multa munca. Poate considerati ca veti economisi bani daca incercati sa le organizati in regie proprie, dar timpul alocat acestei activitati v-ar distrage de la activitatile dumneavoastra uzuale.

TOP HOTEL BUCURESTI

Rezervari hotel Romania