Hotel Rin Grand Bucuresti - 4 stele

Hotel Rin Grand Bucuresti
Categoria hotelului: 4****
Camere: 1459 de camere
Adresa: Strada Vitan-Barzesti 7D, sector 4, Bucuresti, Romania, Bucuresti - Sector 4
Tarife: Tarif de la 79 EUR. Tarifele includ TVA si taxe. Mic dejun optional 9 EUR/persoana.
Telefon pentru rezervari: 0724 229 273

rezervare hotel Rin Grand Bucuresti
 

Hotel Rin Grand Bucuresti - Descriere hotel
Rin Grand Hotel este amplasat īn partea sudica a Bucurestiului,la 8 minute de Piata Unirii- Kilometrul 0 si de centrul comercial si istoric al orasului. Rin Grand Hotel cu o suprafata totala de 115 000 mp construiti, structurata pe 2 niveluri subterane, parter si 15 niveluri supraterane, ofera o gama completa de servicii de inalta calitate pentru calatoriile de afaceri, precum si pentru organizarea de evenimente locale si internationale, īntr-o atmosfera cosmopolita si deopotriva relaxanta si calduroasa.

Hotel Rin Grand Bucuresti - Descriere camere
Parcare exterioara, cāt si īn garaj supraetajat - capacitate 1000 locuri, spalatorie si curatatorie, fax, concierge, acces internet, televiziune prin cablu, linie telefonica internationala, room service, minibar si aer conditionat, safe, Pay TV, VOD.

Hotel Rin Grand Bucuresti - Facilitati
Cele trei restaurante cu specific va invita īntr-un cadru ultramodern si elegant, sa serviti din creatiile culinare ale maestrilor nostri bucatari. Puteti alege sa faceti o calatorie printre delicioasele arome, in cel mai mare restaurant, cu o capacitate de 600 persoane, situat la parterul hotelului, unde īsi asteapta clientii īncepānd cu data de 15 noiembrie 2007. Seara poate fi īncheiata īntr-unul dintre cele 3 baruri ale RIN GRAND HOTEL Bucuresti cu un cocktail special preparat pentru dumneavoastra de personalul nostru calificat. Centrul de Conferinta, format din 36 de sali cu o capacitate de: 18, 50, 80, 100, 200 si 1000 de locuri, ofera dotari tehnice moderne si complete, īntr-o atmosfera propice atāt īntālnirilor de afaceri, pregatirilor profesionale, cāt si altor activitati specifice. Cea mai importanta sala de conferinte, cu o suprafata totala de 1200 mp, se va deschide marilor evenimente incepand cu 8 noiembrie 2007.

Link-uri utile
Detalii Hotel Rin Grand Bucuresti

Alte hoteluri de 4 stele

Utile in Bucuresti

Diverse

Organizarea cu succes a evenimentelor de tipul Corporate, Organizare Nunti/ Botezuri, Organizare Cocktail-uri cere planificarea cu atentie si multa munca. Poate considerati ca veti economisi bani daca incercati sa le organizati in regie proprie, dar timpul alocat acestei activitati v-ar distrage de la activitatile dumneavoastra uzuale.

TOP HOTEL BUCURESTI

Rezervari hotel Romania