Hotel Rin Otopeni Bucuresti - 4 stele

Hotel Rin Otopeni Bucuresti
Categoria hotelului: 4****
Camere: 255 de camere
Adresa: Hotel Rin, Bucuresti - Otopeni, Romania - Calea Bucuresti, nr. 255 , Otopeni
Tarife: Single/Dubla - 79 euro. Tarifele includ TVA si taxa locala, dar nu includ mic dejun (8 EUR/persoana).
Telefon pentru rezervari: 0724 229 273

rezervare hotel Rin Otopeni Bucuresti
 

Hotel Rin Otopeni Bucuresti - Descriere hotel
Hotelul RIN este locul unde ambianta, luxul, stilul si eleganta vor contribui la starea de bine proprie incheierii oricarei afaceri, dar si la relaxarea de care ave?ti nevoie. Prin excelenta un mediu creat cu atentie pentru tine, adaptat nevoilor si asteptarilor cele mai exigente. Hotelul RIN este mai mult decat un centru pentru afaceri si relaxare, este un spatiu dedicat tie.

Situat la numai 2 minute de aeroportul international Henri Coanda din Otopeni, Hotelul RIN este destinatia dorita de persoanele care vin in Bucuresti in calatorii de afaceri sau vacante.

Hotel Rin Otopeni Bucuresti - Descriere camere
Hotel RIN va pune la dispozitie calitatea confortului oferit de camerele spatioase, mobilate elegant, special preg?tite pentru a va intampina cat mai placut.

Specificatii: minibar, tv cablu/ antena satelit, aer conditionat, acces internet wi-fi, jacuzzi, sala fitness, seif, parcare gratuita pazita 24 h / 24.

Hotel Rin Otopeni Bucuresti - Facilitati O ambianta de exceptie, unde poti servi un business lunch, o cina romantica sau o masa intre prieteni. Restaurantul CRYSTAL va asteapta sa incercati unul dintre delicioasele si variatele meniuri, completate de serviciile ireprosabile ce bucura si satisfac orice asteptare.

Intr-o atmosfera placuta si relaxanta, SPA Center Rin va ofera posibilitatea de a beneficia de efectul benefic al miscarii: fie in eleganta piscina acoperita, fie in modernul centru de fitness - dotat pentru a satisface cele mai exigente cerinte. Sauna, jacuzzi, masajul completeaza oferta centrului nostru.

Link-uri utile
Detalii Hotel Rin Otopeni Bucuresti

Alte hoteluri de 4 stele

Utile in Bucuresti

Diverse

Organizarea cu succes a evenimentelor de tipul Corporate, Organizare Nunti/ Botezuri, Organizare Cocktail-uri cere planificarea cu atentie si multa munca. Poate considerati ca veti economisi bani daca incercati sa le organizati in regie proprie, dar timpul alocat acestei activitati v-ar distrage de la activitatile dumneavoastra uzuale.

TOP HOTEL BUCURESTI

Rezervari hotel Romania