Hotel Siqua Bucuresti - 3 stele

Hotel Siqua Bucuresti
Categoria hotelului: 3 ***
Camere: 40 de camere
Adresa: Hotel Siqua, Bucuresti, Romania - Calea Plevnei nr.59A, sector 1, Bucuresti - Sector 1
Tarife: Tarife de la 84 EUR. Tarifele includ toate taxele si micul dejun.
Telefon pentru rezervari: 0724 229 273

rezervare hotel Siqua Bucuresti
 

Hotel Siqua Bucuresti - Descriere hotel
Siqua Hotel***, este situat in centrul Bucurestiului, in spatele Operei Romane, la 10 minute de mers pe jos de KM 0 al Capitalei. Hotelul, deschis in Septembrie 2006, intr-o constructie noua, beneficiaza de o locatie excelenta datorita asezarii sale in apropierea tuturor centrelor de interes.

Hotel Siqua Bucuresti - Descriere camere
Acces cu cheie electronica, aer conditionat individual, televiziune prin satelit, minibar, safety box (dimensiune laptop), detector de fum, ferestre functionale, linie telefonica directa, acces internet gratuit, baie cu cabina de dus si bidet, uscator de par, halat de baie, papuci (in apartamente), coffee / tea maker (in apartamente).

Hotel Siqua Bucuresti - Facilitati Hotelul dispune si de un restaurant cu o capacitate maxima de 80 de persoane si de doua sali de conferinta care pot acomoda pana la 120 de persoane. In parcarea hotelului, clientii beneficiaza de parcare gratuita, fie in fata hotelului, fie in garajul subteran.

Link-uri utile
Detalii Hotel Siqua Bucuresti

Alte hoteluri de 3 stele

Utile in Bucuresti

Diverse

Organizarea cu succes a evenimentelor de tipul Corporate, Organizare Nunti/ Botezuri, Organizare Cocktail-uri cere planificarea cu atentie si multa munca. Poate considerati ca veti economisi bani daca incercati sa le organizati in regie proprie, dar timpul alocat acestei activitati v-ar distrage de la activitatile dumneavoastra uzuale.

TOP HOTEL BUCURESTI

Rezervari hotel Romania