Hotel Tempo Bucuresti - 3 stele

Hotel Tempo Bucuresti
Categoria hotelului: 3 ***
Camere: 33 de camere
Adresa: Hotel Tempo, Bucuresti, Romania - Strada Armand Calinescu Nr.19, Bucuresti - Sector 1
Tarife: Tarife de la 99 EUR. Tarifele includ toate taxele si micul dejun.
Telefon pentru rezervari: 0724 229 273

rezervare Hotel Tempo Bucuresti
 

Hotel Tempo Bucuresti - Descriere hotel
Localizat in inima Bucurestiului (la 5 min mers de Piata Universitatii), hotelul Tempo promite sa demonstreze clientilor cel mai mare efort pentru a se bucura din dinamismul orasului in stilul si ambianta tinereasca TEMPO.

Hotel Tempo Bucuresti - Descriere camere
Tempo are 30 de camere cu paturi matrimoniale, mini bar, instalatie de aer conditionat individuala, TV (prin cablu si satelit), telefon direct, alegere intre baie cu cada si sistem de dus cu hidro-masaj, uscator de par, seif digital. Toate camerele au acces prin card electronic iar unele au de asemenea balcoane si terase. Hotelul are sistem detector de fum si sistem de stropitori cu apa impotriva incendiului.

Hotel Tempo Bucuresti - Facilitati
Barul mereu animat si cafeneaua Tempo adapostesc in hol picturi originale in culori vii cu o tusa moderna ... oglinzile, mobilierul stilat si detaliile creative din hotel creeaza o atmosfera de caldura exceptionala si confortabila. Tempo e deschis permanent ultimelor noutati hi-tech avand de asemenea un colt al afacerilor cu acces internet de inalta viteza (ADSL) precum si o imprimanta color si un copiator. Daca preferati si folositi internetul in camera, acest lucru este de asemenea posibil prin conexiunea gratuita disponibil? in fiecare dintre acestea. Chiar si in hol va puteti conecta la internet prin conexiunea fara cablu. Grija pentru detaliu al acestui hotel boutique va face sederea dumneavoastra, fie ca e pentru destindere sau pentru afaceri, una placuta.

Link-uri utile
Detalii Hotel Tempo Bucuresti

Alte hoteluri de 3 stele

Utile in Bucuresti

Diverse

Organizarea cu succes a evenimentelor de tipul Corporate, Organizare Nunti/ Botezuri, Organizare Cocktail-uri cere planificarea cu atentie si multa munca. Poate considerati ca veti economisi bani daca incercati sa le organizati in regie proprie, dar timpul alocat acestei activitati v-ar distrage de la activitatile dumneavoastra uzuale.

TOP HOTEL BUCURESTI

Rezervari hotel Romania