Hotel Tulip Inn Bucuresti - 4 stele

Hotel Tulip Inn Bucuresti
Categoria hotelului: 4*****
Camere: 88 de camere
Adresa: Hotel Tulip Inn, Bucuresti, Romania - Strada Nerva Traian nr.3A, Bucuresti - Sector 3
Tarife: Tarife de la 109 euro. Tarifele includ toate taxele si micul dejun. Nota:Tarifele pot suferi modificari in perioadele de targ.
Telefon pentru rezervari: 0724 229 273

rezervare hotel Tulip Inn Bucuresti
 

Hotel Tulip Inn Bucuresti - Descriere hotel
Hotelul Tulip Inn este ideal localizat in zona centrului financiar si comercial, la o distanta mica de Unirea Shopping Center si Mall si nu foarte departe de Palatul Parlamentului - una dintre cele mai mari cladiri din lume. Hotelul se afla la 19 km de Aeroportul International Henri Coanda si la 15 min distanta de Gara de Nord.

Hotel Tulip Inn Bucuresti - Descriere camere
Camerele sunt decorate in tonuri naturale. Mobilierul elegant confera alaturi de celelalte utilitati un mediu ideal pentru turistii ce vin in interes de afaceri sau personal.
Salile de baie se integreaza si ele perfect prin culoarea bej, in tonurile nisipului si completeaza oferta pentru a oferi extra-confort clientilor.
Camerele sunt confortabile, dotate cu mini-bar, aer conditionat, CATV si TV cu plata, telefon, internet de mare viteza si room service disponibil 24h. Un numar mare de camere este destinat nefumatorilor. Cele 14 camere DeLuxe sunt mai spatioase decat cele Superior, avand o zona de lucru delimitata, cu 2 fotolii, o sofa extensibila si un birou.

Hotel Tulip Inn Bucuresti - Facilitati
Internet de mare viteza/WI-FI
CATV, TV cu plata
aer conditionat
mini-bar
seif pentru depozitare valori
centru de afaceri
centru de intalniri
room-service 24h
bar
restaurant
magazin de cadouri
spalatorie/curatatorie
parcare
transfer la cerere
rent-a-car


Hotel Tulip Inn Bucuresti - Sali de conferinta
Cele doua sali de conferinte amintind de faimosii pictori Van Gogh si Rembrandt sunt echipate cu toata tehnologia necesara pentru desfasurarea seminariilor, video-conferintelor sau orice alt fel de intalniri de afaceri.
Capacitatea salii mari: 40, Capacitatea maxima pentru conferinte: 20, Capacitatea maxima pentru banchet:30

Hotel Tulip Inn Bucuresti - Restaurant
La ultimul etaj al hotelului se afla restaurantul AVANTGARDE, restaurant cu gastronomie internationala. Restaurantul are o capacitate de 50 de persoane, si dispune pe timp de vara de doua terase.
Atmosfera deosebit de placuta, precum si panorama oferita de terasa, pot crea un dejun sau o cina perfecte. Puteti alege din meniul a la carte sau din specialitatile bucatarului sef. Exista zona pentru nefumatori.
Restaurantul Avantgarde este locul ideal pentru organizarea de evenimente festive. Aniversari, nunti, reuniuni de familie sau intalniri de afaceri, vor deveni la noi momente de neuitat pentru invitatii dumneavoastra.

Link-uri utile
Detalii Hotel Tulip Inn Bucuresti

Alte hoteluri de 4 stele

Utile in Bucuresti

Diverse

Organizarea cu succes a evenimentelor de tipul Corporate, Organizare Nunti/ Botezuri, Organizare Cocktail-uri cere planificarea cu atentie si multa munca. Poate considerati ca veti economisi bani daca incercati sa le organizati in regie proprie, dar timpul alocat acestei activitati v-ar distrage de la activitatile dumneavoastra uzuale.

TOP HOTEL BUCURESTI

Rezervari hotel Romania