Hotel ATHENE PALACE HILTON - 5 stele

hotel Athenee Palace Hilton
Categoria hotelului: 5*****
Camere: 272 camere si apartamente de lux
Adresa: Hotel Athenee Palace Hilton, Bucuresti, Romania, Strada Episcopiei, nr.1-3, Sector 1
Tarife: de la 202 EUR. Tarifele includ toate taxele si micul dejun.
Telefon: 021.301.04.75

rezervare hotel Athenee Palace Hilton
 

Hotel Athenee Palace Hilton - Descriere hotel
Construit in 1914, hotelul Athenee Palace Hilton are o traditie indelungata in ceea ce priveste ospitalitatea. Multi ani numele a fost sinonim cu servicii de cel mai inalt nivel, confort si gastronomie. Recent renovat si redeschis, hotelul este primul din Bucuresti ce ofera o gama larga de servicii pentru oamenii ce calatoresc in interes de afaceri sau cei care se afla in cautare de relaxare.
Hotelul este situat in inima centrului de afaceri si cumparaturi al Bucurestiului, in apropierea centrlor de interes istoric si cultural si la distanta mica de ambasade, banci si birouri guvernamentale. Aeroportul este la o distanta de 20 minute, iar gara la doar 10 minute.

Hotel Athenee Palace Hilton - Descriere camere
Toate camerele sunt dotate cu aer conditionat si incalzire individual reglabile, sistem de inchidere electronic, seifuri, TV cu programe locale si internationale prin cablu, telefon direct, modem (RJ11), minibar si uscator de par. Trei etaje sunt rezervate nefumatorilor si 5 camere sunt accesibile persoanelor cu handicap.

Hotel Athenee Palace Hilton - Facilitati
Vizitati clubul de sanatate pentru a innota, a face sauna, o sedinta la solar, masaj si, desigur, antrenament fitness.

Link-uri utile
Detalii Hotel Athenee Palace Hilton

Alte hoteluri de 5 stele:

Hotel Howard Johnson
Hotel Intercontinental
Hotel Crowne Plaza
Hotel Capsa
Hotel Carol Parc

Utile in Bucuresti

Diverse

Organizarea cu succes a evenimentelor de tipul Corporate, Organizare Nunti/ Botezuri, Organizare Cocktail-uri cere planificarea cu atentie si multa munca. Poate considerati ca veti economisi bani daca incercati sa le organizati in regie proprie, dar timpul alocat acestei activitati v-ar distrage de la activitatile dumneavoastra uzuale.

TOP HOTEL BUCURESTI

Rezervari hotel Romania