Hotel CAPSA - 5 stele

hotel Capsa Bucuresti
Categoria hotelului: 5*****
Camere: 61 de camere
Adresa: Hotel Capsa, Bucuresti - Calea Victoriei nr.36, Sector 1
Tarife:
Telefon pentru rezervari: 0724 229 273

 

Hotel Capsa - Descriere hotel
Fondat in 1886, Hotelul Capsa este unul dintre cele mai elegante hoteluri din Romania. Hotelul este o cladire cu trei nivele localizata in centrul istoric al orasului, pe strada Edgar Quinet, foarte aproape de cele mai importante atractii turistice. Elegant si distins, hotelul are clasa, stil si discretie.
Construita in 1852, "Casa Capsa" (Restaurant, Hotel, Cafe si Cofetarie) este simbolul inaltei societati romanesti. Fondatorul, Grigore Capsa (1841-1902), a introdus inca de la inceput standarde occidentale in ceea ce privea calitatea si rafinamentul. El a facut din numele Capsa o marca comerciala bine cunoscuta pe tot continentul.
Hotelul Capsa, deschis in 1886 sub conducerea managerului francez Bourdell, fost director la "Hotel Cafe Anglais", din Paris, a devenit in scurt timp cel mai elegant hotel romanesc. In 1908, revista britanica "John Bull" a numit Hotelul Capsa "printre cele mai bune hoteluri din lume, in comparatie cu "Douglas Hotel" din Madrid, "Capello Nero" din Venetia, "Giappone" din Livorno si "Hungaria" din Budapesta. Mult timp a fost considerat singura resedinta potrivita pentru artisti, familii bogate sau politicieni si diplomati ce vizitau Romania. Acestia preferau hotelul Capsa deoarece aici intalneau aceeasi atmosfera elevata si aristocratica.
Pe 17 iunie 2003 hotelul Capsa s-a redeschis cu doar 61 de camere ca un hotel de prima clasa "O stea de cinci stele" printre hotelurile din Romania.

Hotel Capsa - Descriere camere
Camera cu baie sau dus,TV, radio, minibar, internet, aer conditionat.

Hotel Capsa - Facilitati
CASA CAPSA este marca inregistrata la OSIM. Ofera servicii complete in urmatoarele domenii: Banchete si Catering; Congrese, Conferinte, Simpozioane si Seminarii. Pentru aceasta, va stau la dispozitie una dintre cele 4 superelegante saloane ale Restaurantului sau unul dintre luxoasele si elegantele Sali de Conferinta (Blue Saloon), avand o capacitate de 40-90 locuri.

Link-uri utile
Detalii Hotel Capsa

Alte hoteluri de 5 stele:

Hotel Howard Johnson
Hotel Intercontinental
Hotel Crowne Plaza
Hotel Athene Palace Hilton
Hotel Carol Parc

Sub Menu

Archives

Search